fbpx

A kedvezmények csak a saját szervezésű utakra vonatkoznak.

Karácsonyi utazási utalvány vásár
12% kedvezménnyel vásárolhatóak utazási utalványok 2024. december 20-án délig tetszőleges névértékben.
Az utalvány felhasználható a vásárlás napjától 2025. év végig. Egy fő egy utazáshoz maximum 80.000 Ft értékű “Karácsonyi utalványt” használhat fel.
Az utalványok csak a HON Tours irodájában válthatók be!
Az utalvány kedvezménye összevonható a törzsutas és a Leckekönyv kedvezménnyel, amennyiben azokra az utazáson ténylegesen résztvevő jogosult.
Az akció a készlet erejéig tart.

Családi kedvezmény
Két felnőttel együtt utazó 14 év alatti gyermekek részvételi díjából szervezett útjaink esetében az első két gyermek után 15%, a harmadik és negyedik gyermeknél 10% kedvezményt biztosítunk gyermekenként.

Törzsutas kedvezmény
Aki az irodánkkal a megelőző két évben már utazott, 5% kedvezményben részesül.

Egyedül utazók kedvezménye
Útjaink többségénél egyágyas felárat csak azoknak az utasoknak kell fizetniük, akik ragaszkodnak az egyágyas elhelyezéshez, ellenkező esetben a már jelentkezett utasok közül azonos nemű és lehetőleg hasonló korú szobatársat igyekszünk találni. Ha ez nem megvalósítható, utasunkat 1 ágyas szobában helyezzük el, de egyágyas felárból 30.000 Ft kedvezményt adunk.

Leckekönyv kedvezmény
Leckekönyv kiváltására a HON Tours által szervezett utazáson részt vevő utasok jogosultak.A Leckekönyv kedvezmény 0-5%-os mértékét HON Tours utanként jelöli.A Leckekönyv szabályzat alább olvasható.

A kedvezmények összevonhatósága

Az előfoglalási kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.
Azon gyermekek esetében, akiknél igénybe veszik a családi kedvezményt, más kedvezmény nem vehető igénybe és fordítva.

Figyelem:
Minden kedvezmény csak és kizárólag az adott utazásra történő jelentkezéskor érvényesíthető!

 

Leckekönyv szabályzat

A HONos Leckekönyv olyan települések neveit tartalmazza, melyek szerepelnek a HON Tours úti céljai között. Ezen települések felkeresésével utasaink sikeres „vizsgát tesznek”, melynek tényét egy matrica beragasztásával jegyezzük be a Leckekönyvbe. Minden hatodik matrica után utasunk jó „előmeneteléért” további utazási kedvezményben részesül, illetve azt könyv-, vagy reklámajándékra válthatja.

Szabályok:

1. A Leckekönyv kiváltására jogosult minden utas, aki a HON Tours által szervezett utazáson vesz részt, illetve olyan utazáson, melyet HON Tours saját útját helyettesítő útként elfogad. A Leckekönyv névre szól.

2. Az utazásokon az idegenvezető annyi matricát ad az utazáson részt vevő Leckekönyv-tulajdonosnak, ahány abban szereplő települést (látnivalót) azon az úton megnéznek. (A település melletti elhaladás, vagy az azon át történő áthaladás nem minősül megnézésnek.)

3. A Leckekönyv kiválthatóságának, illetve a matricák gyűjtésének kezdő időpontja 2014. április 25., befejezési időpontja előre nem meghatározott, arról a kibocsátó Hon Tours dönt.

4. A Leckekönyv-tulajdonos utas beragasztja a matricát a Leckekönyvbe, s odaírja a megtekintés („vizsga”) dátumát is.

5. Az az utas, aki rendelkezik már 6 matricával, ezt jelezheti a Hon Tours Utazási Irodában személyesen a Leckekönyv bemutatásával, vagy írásban (postai, vagy elektronikus úton) a hat település nevének és a településekhez kötődő utazások címének és dátumának megadásával.

6. A beváltható kedvezmény 0-5%-os mértékét HON Tours utanként jelöli, illetve ajándék választása esetén azt az irodájában átadja.

7. A Leckekönyv bemutatásakor HON Tours az ajándékhoz felhasznált matricákat érvényteleníti, illetve ezt meg kell tennie annak az utasnak is, aki levélben jelenti be a matricák összegyűjtését. Az érvénytelenítés úgy történik, hogy a felhasználás dátumát írjuk az adott matrica alá. A felhasználás dátuma a kedvezmény érvényesítésének időpontja, vagy az ajándék átvételének időpontja.

8. Csak ugyanazon Leckekönyvben lévő matricák vehetők figyelembe az ajándék igénylésénél. Amennyiben több mint hat matrica van a Leckekönyvben, úgy a Leckekönyv tulajdonosa dönti el, hogy melyikeket szeretné beváltani.